بسته بندی اسبابکشی – لوازم بسته بندی . یکی از خدمات مهم شرکت های باربری بسته بندی لوازم خانه می باشد. اما بعضی ها بدلیل صرفه جویی در هزینه از تماس با شرکت باربری و اسبابکشی صرف نظر کرده و خودشان آستین ها را برای کار بالا میزنند.
قبل از هر چیز پیشنهاد می کنیم کار را به کاردان بسپارید تا از زحمت این کار خلاص شوید. بسته بندی لوازم منزل می تواند یکی از مراحل پر استرس باشد. بهضی از افراد چند روز قبل از اسباب کشی شروع به جمع کردن و بسته بندی اسباب منزل می کنند و تا جایی این کار را دشوار میبینند که در صورتی که قرار باشد اینکار تکرار شود از چند ماه قبل استرس آنها شروع می شود. اگر شما هم قصد دارید وسایل خانه را خودتان بسته بندی کتید این مقاله را دنبال کنید.
در این شرایط اگر می خواهید بسته بندی را خودتان انجام بدهید، حتما این سوال را از خود بپرسید. از کجا شروع کنم؟ ممکن است جواب مشخصی هم به این سئوال وجود نداشته باشد و این کار کمی گیج کننده باشد. با ما همراه باشید:
حتما لوازم خود را یکبار بررسی کنید تا بطور کلی بدانید چه لوازمی با چه حجمی دارید. چه تعداد لوازم بزرگتر و چه میزان لباس و چه میزان لوازم شکستنی دارید. بهتر است قلم و کاغذ به دست بگیرید و اتاق به اتاق خانه بگردید . فهرستی از وسایلی که می خواهید بسته بندی و جابه جا کنید را بنویسید. این کار بسیار مهم است و به آماده سازی خانه پیش از اسباب کشی کمک می کند. زمان را هدر ندهید و نیاز نیست نام تک تک لوازم را بنویسید. بطور مثال تعداد 50 استکان و فنجان و 100 بشقاب و ظرف شکستنی وجود دارد. 50 ظرف شکستنی کوچک و 50 ظرف بزرگ. لوازم بزرگ را بنویسید. لباسشویی . ظرفشویی . یخچال . مبل ها . میز ناهارخوری . 10 تخته فرش و به همین ترتیب ادامه دهید.
حجم وسایل انبار خانه را هم اضافه کنید.
بعد از اینکه کاملا از وضعیت و تعداد لوازم مطلع شدید، مرحله بعدی این است که تا حد امکان تعداد آنها را کاهش دهید. تا حد امکان سعی کنید لوازم اضافه را در خانه جدید نبرید. طی مدتها و خرید لوازم بسیار که روزی آن را تهیه کرده اید در حال حاضر خراب شده یا دیگر مورد استفاده قرار نمیگیرد. الان فرصت خوبی است تا از وسایل اضافه خلاص شوید. یکبار دیگر فهرست خود را ببینید و جلوی لوازم اضافه خط بکشید و قبل از اسباب کشی این لوازم را از منزل خارج کنید. میز قدیمی . کتاب هایی که مطالعه نمیکنید . صندلی قدیمی . لباس هایی که دیگر استفاده نمی کنید. هر چیزی که به نظر شما اضافه می آید را قبل از اسباب کشی مشخص نمایید.
به دکه روزنامه فروشی سر بزنید و روزنامه های باطله را به تعداد لازم تهیه کنید. (البته پیشنهاد ما کاغد بسته بندی است و اگر از روزنامه استفاده می کنید حتما بعد از اسبابکشی ظروف را بشویید. بدلیل اینکه احتمال دارد رنگ نوشته های روزنامه روی لوازم بماند و پاک نشود وسایل سفید و روشن را با روزنامه بسته بندی نکنید). به فروشگاه بروید و تعدادی کارتن با اندازه های مختلف برای چیدمان لوازم در آن تهیه کنید. توجه کنید سالم و ضخیم باشد. لوازم دیگری هم نیاز است : مقوای اضافه و ضربه گیر . طناب برای بسته بندی کارتن ها و محکم کردن در ماشین حمل و نقل. چسب بسته بندی (از چسب نواری پهن مقاوم تر است و به سادگی پاره نمی شود). پتو برای بسته بندی و ضربه گیری. سلفون و پلاستیک ها حبابدار برای ضربه گیری . فوم ضربه گیر . ماژیک
بطور حتم بسته بندی لوازم کوچک بخصوص لوازم شکستنی بسیار سخت است. هر ظرف چینی باید جداگانه پیچیده شود و به درستی در جعبه قرار داده شود. سعی کنید کار را از اتاق هایی شروع کنید که می دانید سخت تر است. این کار باعث می شود تا انرژی شما ذخیره بماند و برای اتاق هایی که زحمت کمتری دارد نیرو داشته باشید. جمع کردن لباس ها کار دشواری نیست و این کارها را در انتها انجام دهید.
اینکه چگونه بسته بندی کنید تا وسایل خراب نشود به شما بستگی دارد. پس سعی کنید برای وسایل گران قیمت وقت بیشتری بگذارید تا بعدا از تماس نگرفتن با ما پشیمان نشوید. پایه های میزها را با ضربه گیر و سلفون محافظت کنید. هر کدام از وسایل چینی را جدا با روزنامه یا کاغذ بسته بندی بپیچید. قبل از اینکه استکان ها و ظروف لعابدار را در یک کارتن بگذارید حتما بین آنها از ضربه گیر استفاده کنید. ظروف کوچک در یک جعبه و ظروف متوسط در جعبه دیگر باشد. لباس ها را می توانید با یک ملحفه یا پتو بسته بندی کنید. توجه کنید هنگام جابه جایی نمی توانید کمد لباسها را بدون خارج کردن کشوها جابه جا کنید. وسایل گرانبها مانند طلا , ساعت , پول را قبل از اسباب کشی در جای امن بگذارید.
برای اینکه وقتی در منزل جدید زمانی که درب جعبه ها را باز می کنید دچار سردرگمی نشوید هر دسته از لوازم را در یک جعبه قرار دهید. بطور مثال لوازم شخصی شکستنی در یک جعبه و لوازم شکستنی آشپزخانه در جعبه دیگر باشد. درست است هر دو شکستنی هستند اما هر کدام را باید در جای خود باز کرد. از جعبه مناسب استفاده کنید. از کارتن های کوچکتر برای وسایل شکستنی استفاده کنید و بین آنها از فوم و ضربه گیر استفاده کنید.
درب جعبه ها را با چسب بسته بندی محکم کنید. به بستن درب جعبه ها بدون چسب اکتفا نکیند. ممکن است هنگام حمل و ضربه های اتومبیل در جاده جعبه پاره شود یا باز شود. حتما تمام قسمت های جعبه با چسب بپیچید. در صورت لزوم قبل از استفاده از چسب از ضربه گیر استفاده کنید.
بلافاصله بعد از اینکار با ماژیک روی جعبه ها بنویسید که چه وسایلی در آن قرار دارد. توجه کنید بعد از استفاده از چسب همه جعبه ها شبیه هم خواهند شد و هنگامی که به خانه جدید میروید نمیدانید جعبه ها در کجا باید قرار دهید. می توانید نقشه چیدمان وسایل در خانه جدید را هم روی وسایل بنویسید و بچسبانید. تخت و کمد در اتاق هواب شماره یک . تخت و میزآینه در اتاق شماره 2 . مبل ها و فرش های 6 متری در اتاق پذیرایی و به همین ترتیب ادامه دهید. این کار باعث میشود همراهان شما بدانند شما به چیزی فکر میکنید و هنگام اسبابکشی به سرعت چیدمان مورد نظر شما انجام خواهد شد.
پیشنهاد میکنیم تا روز اسباب کشی درب جعبه هایی که احتمال دارد لوازمی از آن را نیاز داشته باشید را نبندید.